Strat

I přes internet se dá získat mnohá služba, rada nebo jiná pomoc. A k webům, kde lze najít a pochopitelně i využít pomocnou ruku, patří i ten náš.

Neomezujte se


Některé ženy mívají takovou menstruaci, že je trápí pouze lehké krvácení během pěti dnů a je pryč. Některé bohužel v hrozných bolestech leží v posteli s nahřívací lahví a nechtějí vycházet z domu, protože při větším pohybu jsou jako protržená hráz a vůbec je to pro ně utrpení. Ať už to máte jakkoliv, nebylo by hezké a příjemné si to nějak ulehčit a udělat něco pro sebe i pro životní prostředí? Tento prostředek navíc hned po jednom použití nepoletí do koše, ale do pračky a bude vám hezky a dlouho sloužit. Dejte sbohem každý měsíc nakupování obrovského množství vložek a tampónů a pořiďte si menstruační kalhotky od české značky MyFemini.

sexy

Nejen, že podpoříte české výrobce, ale také uděláte něco pro sebe a svoje nejintimnější místa, která už nebudou muset trpět zbytečným podrážděním od jednorázových pomůcek, které se mohou nějak pokroutit a pak vás pěkně potrápit, škrábat a tak dále. A o to určitě nestojíte zejména, když máte náročnou práci nebo něco důležitého, nebo se i v těchto dnech chcete věnovat svému sportovnímu koníčku. Nemusíte se už nijak omezovat, tyto kalhotky sedí tam, kde mají, mají čisté švy, neprotékají, jsou prodyšné, bez zápachu, pak je vyperete a jedete dál.

kalhotky

Jsou pro různé druhy stupně krvácení, můžete je dokonce použít i při prvních dnech v noci, kdy to třeba pro vás bývá nejhorší. S krajkou nebo hladké? Brazilky nebo s vysokým pasem? To vám nenabízíme ty obyčejné „spoďárky“, ale klasické, které právě využijete během vašich dní. Ušité zkušenými krejčími ze stoprocentní bavlny a z několika sacích vrstev, které zaručí, že se vám nestane žádná nehoda. Po použití opláchnete, pak vyperete v pračce a necháte volně uschnout na šňůře a používáte dále a dále. Je to jednoduché, udělejte si balíček z několika kousků a ještě na tom ušetříte. Se silnější ochranou na první dny, pak můžete volit na slabší dny, abyste měla na prostřídání.